Over ons

 

Boomkwekerijen Zundert kweekt sinds 1990 een ruim assortiment planten. Wij doen dit als derde generatie boomkwekers en sinds 2014 in Rijsbergen. Rijsbergen is onderdeel van de gemeente Zundert, wat bekend staat als één van de grootste boomkwekerijcentra van Europa.

Onze kwekerij beschikt over 20 hectares vruchtbare zandgrond, die uitermate geschikt is voor een gunstige groei en optimaal wortelgestel van onze planten.

Bij het vaststellen van het assortiment staat kwaliteit op de eerste plaats. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit: onderstammen, plantgoed,  bos- en haagplantsoen en spillen. Ons assortiment wordt hoofdzakelijk gekweekt in eigen kwekerij en waar nodig aangevuld met aankoop van vertrouwde toeleveranciers.

Onze verkoop richt zich op boomkwekers, handelsbedrijven, exporteurs, groen voorzieners, gemeente  en hoveniers zowel nationaal als internationaal.

Onze strategie is dat wij vooral “goed geworteld” willen zijn met onze partners, klanten en toeleveranciers. Wij willen voor u de vertrouwde partner zijn en streven naar een excellente samenwerking om uw wensen te realiseren.

Wij vertrouwen erop, dat onze catalogus u een goed inzicht geeft in de beschikbare sortering en u uitnodigt tot het doen van aankopen.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken.

Lex en Lisette Domen

© 2017 Boomkwekerijen Zundert